Töppöset ovat valmistuneet jo aikoja sitten, mutta kun niihin pitäisi vielä varret saada aikaiseksi. On näitä kumminkin käytetty, kun syksy alkaa tehdä tuloaan ja kylmä kaihertelee pienen miehen varpaita. Jostain syystä toinen huopui hieman enemmän kuin toinen, mutta en anna sen häiritä itseäni. Ohjetta otin hieman Käspaikan tossusta, mutta kuten kuvasta näkyy se ei ole sinne päinkään samanlainen:)

961522.jpg

Niin... se on taas tämä aika vuodesta, kun kunnollisia kuvia on mahdotonta saada.

Käytin epämääräistä hahtuvaa enkä punninnut menekkiä. Jämäkerät arkiston aarteista on käytössä. Puikot olivat 5 Addit ja koko ennen huovutusta n. 39, huovutettuna ehkä 24-25. Pesin 40 asteessa farkkujen ja pyyhkeen kanssa ja sisälleompelin pussin ennen koneeseen nakkaamista jotteivät huovu kiinni.

Sormikkaat olivat paako-saada-heti listalla. Tein omani Villapallon Ruska- sormikkaiden ohjeella.Pienin muutoksin, koska kuvittelen minulla olevan 
isommat käpälät. 

961518.jpg

Salama tappaa näemmä värin.. :( Mutta väri on kaunis tumman punainen.

Lanka: Tee Teen Alpakka, 100 % alpakkaa
Menekki: Tasan 50g
Puikot: 2,5
Muutokset: tein eri langalla kuin ohjeessa ja pienemmillä puikoilla. Kuviota jouduin tekemään kaksi toistoa enemmän kuin ohjeessa ja poimin kahden silmukan sijasta 3 silmukkaa sormia tehdessäni ja etusormeen poimin 4 
silmukkaa. Muutoin olisi tullut liian pienet somet. 
Mukavat ja lämpimät sormikkaat. Tykkään tosi paljon.

MUOKSISTA: Tulipahan vielä mieleen, että kävimme tänään kaupungilla. Kävimme jopa lankakaupassa, mutta sain hillittyä itseni. Tarkoitus oli ostaa tulppia puikkojen päihin, mutta niitä ei ollut siellä. Kämppis oli aikomassa ostaa Kitten Mohairia, mutta oikeaa väriä tulee vasta ensi viikolla. Tulen ostamaan jotain ihanaa lankaa kun tämä kuukausi on ohitse.