Mistähän se johtuu, että ensin on yksi työ kesken... sitten varkain kaksi... ja ennen kuin huomaatkaan sinulla on joka nurkassa yksi keskeneräinen työ. Tässä talossa niitä nurkkia on enemmän kuin neljä. Tällä hetkellä minulla on kesken villahaalari pojalle, villatakki, pari huivia, sormikkaat, pipo. Eikä se mitään, että töitä on kesken. Se tarkoittaa vaan sitä, että suunnitteilla on vielä enemmän töitä jotka olisi päästä aloittamaan NYT eikä tuomaan päivänä. Koko ajan päässä vilisee ideoita, ja koska luonnoskirja ei tietenkään ole mukana niin ideat eivät koskaan pääse paperille asti... Arvatkaapa montako niitä uusia töitä on suunnitteilla. Oikeasta arvauksesta saa 10 pistettä ja papukaijan merkin :)

  1. sukat
  2. pipo
  3. huivi
  4. liivi
  5. sormikkaat
  6. lapaset
  7. pitsikauluri
  8. Sammelille bambulakki

Nämä siis suurin osa minulle itselle. Ei ole enää mitään sopivaa asustetta näihin vehkeisiin joita minulla nyt on käytössä. Sen lisäksi täytyisi tehdä miehelle:

  1. pipo
  2. lapaset

Toiveissa oli pääkalloja. Ei taida miehelle sopia sitten pätkääkään, mutta sitähän sitä saa mitä tilaa;)

Menen kutomaan sitä takkia ennenkuin sekin päättää jättää valmistumisensa tuonnemmaksi... Muutoin sen saattaa jyrätä pitsikauluri sata nolla.