Tein välityönä Calorimetryn. Alkoi tuntumaan, että pelkkää huivin tekoa on koko elämä. En ole tänään yhtään mallikertaa edes aloittanut huivista. Calorimetryn tehtyäni tuumin, että tästähän syntyisi myös hyvä huivi ja vähän tuunasin mallia. Tämmöinen siitä sitten tuli.

773798.jpg

Erittäin huono kuva, mutta tähän aikaan tuo aurinko tunnetusti paistaa täydeltä terältä:)

Tässä sitten kuva tyynyn päältä.
 773804.jpg

Nappi löytyi nappilaatikosta ja se on löytynyt kirpparilta jostain kokoelma pussista.

773806.jpg

Tätä saattaa vaikka jossain käyttääkin. Siitä Calorimetrysta itsestään en niin tiedä.. Ehkä se joutuu jollekin lahjaksi. En tosiaankaan ole mitään panta ihmisiä.

Lanka löytyi tänään lankakaupasta, kun olin lohtulankaostoksilla. Poika modifioi aamulla minun silmälasit uuteen uskoon ja niitä oli pakko lähtiä käyttämään optikolla. Mie en nimittäin näe mitään ilman laseja.

Lanka: Hjertegarnin Stripe, 50g = n.77m, puikkosuositus 4½-5
Puikot: 5 pitkät pyöröt
Malli: Calorimetry
Kulutus: 50g:n kerä meni melkein kokonaan. Riitti kumminkin ihan hyvin.
Muut tarvikkeet: 1 nappi
Muuta: tein vain 80 silmukalla ja ihan hyvin riitti, vaikka lanka on melkein saman vahvuista kuin ohjeessa. Tein toiseen reunaan huivilisäkkeen päättelemällä molemmilta reunoilta silmukat ja jatkamalla keskimmäisillä silmukoilla 2o2n neuletta. Kavensin oikean puolen kierroksilla 2o molemmissa reunoissa aina siten, että 4 silmukkaa neuloin alkuun sitten kavennus 2o takareunoista ja toisessa reunassa kun 6 silmukkaa jäljellä kavensin 2o yhteen. Sitten nurja puoli ilman kavennuksia.